Termeni si conditii

Termeni si conditii

RECLAMATII SI RETURURI

Toate reclamatiile referitoare la lipsuri din colet respectiv facturare gresita, va rugam sa le efectuati în termen de 3 zile de la primirea coletului. Suntem oameni si putem sa gresim, dar ne straduim sa le reparam. Nu veti suporta nici o taxa în plus in afara cheltuielilor postale sau curierat la returnare. Nu ne asumam responsabilitatea pentru reclamatiile primite peste aceasta perioada.

POLITICA DE RETURNARE

Daca din orice fel de motiv, nu sunteti satisfacuti de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 10 zile de la data primirii lor.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsul este predat in starea in care a fost primit, in cutia originala, nedeteriorat, fara sa prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzatoare, sa nu se fi purtat produsul.

Receptia va fi facuta de catre noi in maxim 48 de ore de la returnarea produsului.

Va rugam sa ne scrieti un email la office@tapel-sibiu.ro inainte de a returna produsul.

Termenul de 10 zile începe sa curga de la data primirii produselor.

În cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre dumneavoastra, va vom rambursa sumele achitate, fara a va solicita taxe suplimentare.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 zile de la data denuntarii contractului. Va vom rambursa valoarea integrala a produselor, excluzand costurile de transport.

Prevederile prezentului se completeaza cu prevederile Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, modificata si completata.

PRETURI

Politica noastra de preturi presupune preturi corecte si stabile pe termen lung. Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport.

Taxa de transport este impusa de firmele de curierat cu care lucram si au livrare in toata tara si este adaugata de sistem la finalizarea comenzii peste pretul produsului. Aceasta valoare poate fi influentata de locatia dvs precum si de greutatea coletului. Pentru comenzi mai mari de 450 Lei trasportul este GRATUIT.

COMENZI

La comanda sau înregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. De asemenea va va fi trimis un email de confirmare si la data livrarii.

Colaboratori